Postitatud Lisa kommentaar

VANNITUBADE EHITUS

pesuruumidPakume kompleksseid lahendusi nii ühiskondlike pesuruumide, kui ka eramute ning korterite vannitubade ja tualettruumide väljaehitamisel. Saame edukalt hakkama alates veemõõtja vahetusest kuni nö. “rätik varna” lahenduseni välja. Teostame kõiki töid professionaalselt ning anname kõikidele töödele garantii.

 

Meie põhitööde hulka kuuluvad

  • Veetorustike ja kanalisatsiooni paigaldus
  • Põranda valamistööd
  • Põrandakütte paigaldus
  • Seinte välja ehitamine
  • Hüdroisolatsiooni tööd
  • Plaatimine ja vuukimine
  • Lagede paigaldus
  • Sanitaartehnika paigaldus

Kui sul on huvi mõne meie töö vastu või soovid terviklahendust, võtke meiega kindlasti ühendust ning esitage hinnapäring.

Vaata veel

TORUTÖÖD

TORUTÖÖD

Töömehed, kes meie meeskonda kuuluvad, omavad üle 10 aasta pikkust kogemust enamus torutööde osas. Meie tööde nimekirja kuuluvad järgmised tööd Vee- ja kanalisatsiooni torustike paigaldamine ning renoveerimine Püstakute renoveerimine Septiku...
Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga