Postitatud

TEENUSED

Töömehed, kes meie meeskonda kuuluvad, omavad üle 10 aasta pikkust kogemust enamus torutööde osas. Pakume kompleksseid lahendusi nii ühiskondlike pesuruumide, kui ka eramute ning korterite vannitubade ja tualettruumide väljaehitamisel. Saame edukalt hakkama alates veemõõtja vahetusest kuni nö. “rätik varna” lahenduseni välja. Teostame kõiki töid professionaalselt ning anname kõikidele töödele garantii. Meie ettevõttel on pikaajaline kogemus erinevate viimistlustööde teostamisel. Teostame erinevaid viimistlustöid nii eraisikutele, kui ka äripindadele. Me omame pikaaegseid kogemusi erinevate viimistlusmaterjalide paigaldamisel. Arvestame alati kliendi erisoovidega, et just kliendile ootuspärased tulemused luua.

Meie meelisobjektide hulka kuuluvad suured ühiskondlikud hooned, ühistud, kui ka eramud ning korterid. Kui teil on huvi mõne meie töö vastu või soovid terviklahendust, võtke meiega kindlasti ühendust ning esitage hinnapäring. Ootame teie hinnapäringut, et välja pakkuda just teile parimad lahendused.

Saada hinnapäring

    Nimi

    Email

    Teema

    Teade/hinnapäring